Predavanja - Kuharmonija
16155
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16155,page-child,parent-pageid-16139,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Predavanja

27.01. PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU!

 

Predavač: Ivana Štulić, psiholog

Nova je godina i ŽELITE NEŠTO PROMIJENITI U SVOM ŽIVOTU? Niste sigurni odakle bi krenuli, a još manje kako da ustrajete u onome što si zacrtate? Ne čeka vam se više da tamo jednog dana u nepoznatoj budućnosti počnete raditi na svojim željama? Pravi je trenutak da uzmete konce u svoje ruke i počnete KREIRATI ŽIVOT o kojem sanjate.

U tome će vam pomoći radionica PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU! Tu ćete imati priliku proći introspektivni proces, od pregleda što je obilježilo prošlo razdoblje, uvida gdje ste sada do razrade detaljnog plana za vašu najbolju godinu. Što je najvažnije, koristeći najbolje prakse teorije uspjeha otkrit ćete kako stići do željenih ciljeva, a da ne posustanete već krajem siječnja.

 

Trajanje: 18:00-20:00
Cijena: 300,00 kn

31.01. LJUBOMORA

 

Predavač: Ivan Novoselac, trener osobnog razvoja

Nakon što smo napravili savršen plan za ovu godinu, krećemo u otklanjanje svega što nas u ostvarivanju planova može usporavati i ograničavati… Prva na redu je ljubomora – emocija s puno lica, koja se miješa u gotovo sve pore naših života! S ljubomorom, njenom prošlošću i našom budućnošću s njom, upoznat će nas Ivan Novoselac – naš rado viđen gost iz Zagreba.
Ivan je trener i instruktor All Level Healing tehnike osobnog rasta i razvoja, bivši reprezentativac Hrvatske u streljaštvu, bloger i budući fizioterapeut. Na svom predavanju govorit će o rezultatima istraživanja i zanimljivim podacima o utjecajima ljubomore na međuljudske odnose. Pozabavit ćemo se najčešćim uzrocima ljubomornih reakcija, pitanjima zašto se ljubomora kao emocija uopće razvila, kako se ljubomora manifestira, te kako rasti i razvijati se kroz ljubomoru.
Na zabavan i interaktivan način uspoređivat ćemo mušku i žensku ljubomoru, i polako najaviti nadolazeće Valentinovo 😉

 

Trajanje: 18:00-20:00
Cijena: 100,00 kn

01.02. UVOD U ALL LEVEL HEALING

 

Predavač: Silvia Zoretić, trener osobnog razvoja

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama i područjima života, otkriti zbog čega ste nastali i kako prihvatiti svoje postojanje od postanka duše do budućih inkarnacija, djelovati na svim nivoima egzistiranja, saznajte na besplatnom uvodnom predavanju u All level healing tehniku.
All Level Healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika intuitivnog razvoja, iscjeljivanja i manifestiranja.
Tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.
Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu i daje jednostavan uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

 

Trajanje: 18:00-20:00
Cijena: besplatno

AN INVESTMENT IN KNOWLEDGE PAYS THE BEST INTEREST.

Benjamin Franklin

F.B.

PRIJAVE

Prijaviti se možete putem kontakt obrasca, na društvenim mrežama ili na 091 581 9589.