Energetsko čišćenje prostora - Kuharmonija
15899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15899,page-child,parent-pageid-15821,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Energetsko čišćenje prostora

Nerijetko se nađemo u situaciji da se u nekom prostoru ne osjećamo ugodno. Javlja se pritisak u tijelu, napetost, nelagoda i jednostavno želimo što prije izaći iz njega. Uzrok tome mogu biti negativne energije drugih ljudi koje se zadržavaju u prostoru, podzemne vode, zračenja, negativni entiteti, te mnogi drugi izvori negativnih vibracija.

Duži boravak u takvim prostorima postepeno nas dovodi do fizičkih poteškoća – glavobolja, nepravilnog disanja, uznemirenosti u snu, boli u prsima, a mogu djelovati i na stvaranje blokada na nekim segmentima našeg života poput problema u emotivnom i seksualnom životu, financijskih poteškoća, problema u međuljudskim odnosima. Zbog toga je iznimno važno pročistiti i stabilizirati energiju koja nas okružuje.

 

Energetsko čišćenje prostora preporuča se jednom do dva puta godišnje.

Cijene tretmana:

Energetsko čišćenje zemljišta: 440,00 kn

Energetsko čišćenje manjih prostora: 530,00 kn

Energetsko čišćenje većih prostora: 800,00 kn

Energetsko čišćenje poslovnih prostora: 1.250,00 kn

energetsko čišćenje prostora
Na kraju, nisu bitne godine života, već koliko je života u tvojim godinama.

F.B.

KONTAKT

Za bilo kakve informacije, ne oklijevajte, kontaktirajte nas preko web obrasca ili telefona. Stojimo Vam na raspolaganju.