Reiki - Kuharmonija
15882
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15882,page-child,parent-pageid-15821,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Reiki

Reiki je drevna japanska tehnika iscjeljivanja koja univerzalnu životnu energiju usmjerava na oboljeli dio tijela ili problem koji je potrebno otkloniti. Osim fizičkih oboljenja, Reiki je primjenjiv na sve segmente života gdje postoji neravnoteža.

Reiki energija djeluje na sam uzrok problema i iscjeljivanje započinje na najdubljoj razini. Tretman se izvodi polaganjem ruku na određena mjesta na tijelu ili neposredno iznad, ima izuzetno relaksirajući učinak i ne zahtijeva aktivno sudjelovanje osobe koja prima tretman.

 

Ovaj pristup prihvaća svakog pojedinca neovisno o etničkim ili religijskim obilježjima, a primjenjiv je i na životinje.)

Trajanje tretmana ovisi o složenosti problema.

Na kraju, nisu bitne godine života, već koliko je života u tvojim godinama.

F.B.

KONTAKT

Za bilo kakve informacije, ne oklijevajte, kontaktirajte nas preko web obrasca ili telefona. Stojimo Vam na raspolaganju.